torsdag 27. november 2008

nytt teppe

Jeg fikk nytt teppe her om dagen! det er bare sååå deilig. Det ligger på en seng! Der ligger jeg OFTE assa! også kommer matmor og koser med meg, da koser jeg meg så veldig alltså :)


seee så jeg koser meg :) <3<3 åsså er det så fint ^^

lørdag 22. november 2008

Info, info

hei det kan hende det blir litt lenge til neste innleg her i bloggen. Det er fordi jeg vil ha bilder med i innleggene, og akkurat nå har jeg ikke tilgang til å legge bilder inn på dataen. Derfor kan det ta litt tid.
Men kommer nok snart :)

Hilsen HeidiG.

torsdag 6. november 2008

min kosetid <3

I dag skulle min matmor skifte på sengen. Det er alltid gøy vettu :)
Når hun legger dyna på gulvet, og jeg kan tulle meg inn der, det er bare helt herlig da ^^
img6535
Også når madrassa kanskje må ut av sengen for jeg klarte å smyge meg under de plankene som madrassa ligger på :) tihi.
Og enda bedre blir det når hun har sånn halvveis fått på det nye lakenet. Da forter jeg meg å gjemme meg under lakenet. ^^
img6545img6547
og etter det kan det kanskje hende matmor begynner å bli litt irritert, meeeen... Det er jo fortsatt gøy da :)
jeg er kanskje en rolig og kosete katt, men fy søren jeg vet hvordan jeg har det gøy ;)
så nå, mens jeg venter til neste gang får jeg heller nøye meg med å ligge under dyna hennes hvor det er varmt å godt

- Tussi <3

Matmor

Hun heter Heidi da, og er 13 år. Hun elsker vennene sine og elsker også meg veldig mye ^^
Hun har blondt hår og blå øyne.
Det hun liker å drive på med er: være med venner, katter, se på tv, høre på musikk, se film, sitte på daten (det gjør hun kanskje litt for ofte), ta bilder av meg, osv.
Hun har tatt så godt vare på meg helt siden jeg kom hit.

På morran er hun så trøtt og sliten, så for at hun ikke sovner kommer jeg opp under dyna hennes, og begynner å tråkke på magen hennes og sutte på T-skjorten. Da våkner hun i alle fall. Og etter det legger jeg meg på puta hennes, og strekker meg utover HELE puta, så hun detter av. Tihi :)

Hun er veldig nysjerrig og veldig glad i og kose med meg. (det er deilig det)

-Det var om min matmor :)

Tussi <3

heihei :)
Jeg heter da Tussi og er en firbent katt <3
Jeg elsker å være katt i mitt hjem for der har jeg så mange mennesker som er SÅ glad i meg (a)
I alle fall min matmor :D
Men elsker også å være ute fordi det er så flott uteplass her. Så mange bygninger jeg kan krype inn i vist det blir kaldt.
For jeg er faktisk ute om natten tenk! Det er jeg stolt over, fordi om natten er det bare tøffe katter ute. Så nå har jeg blitt en av de :) tihi..
jeg er veldig flink til å jakte på mus også skjønner du ^^ Jeg har faktisk drept mange! Jeg spiser de aldri, jeg tar de inn i munnen også bærer jeg de med meg til inngangsdøra til huset, også om ikke matmor vil åpne, så legger jeg den rett framfor inngangsdøra, så matomor og resten av menneskene ser at jeg har drept den. For da er jeg SÅ stolt :)
Jeg liker best å være alene når jeg er ute, fordi en gang så kom det en stooor svart katt, og da ble jeg litt sur fordi dette er MITT område. Og jeg lar jo ikke andre katter komme inn uten min tillatelse! Så jeg freste litt til den, også kom den bare bort til meg og klorte meg på øret! :( Og etter det løp den sin vei. Da sprang jeg bort til døra og ville inn, så matmor kunne trøste meg.. Det var godt ^^

Jeg ELSKER fisk. Kokt sei er det faktisk. Da får jeg en bit hver morran. Men noen ganger er det ikke mer igjen, og da bare maser jeg, og maser, og maser, og maser! Men så finner jeg ut at det ikke er mer igjen og da må jeg bare vente noen dager. (det er veldig tungt noen ganger, i alle fall vist jeg er veldig sulten på min nydlige sei)
Men til vanlig ligger det bare vanlig tørrfor i matskålen min. De gir meg bare sånn billigfôr. Egentlig syntes jeg det er veldig godt, men det er mye annet som er bedre også ^^ tihi. (for jeg sniker meg jo aaldri opp på bordet å spiser menneskenes sine matrester fra middag og sånn (A) tihi..)

Jeg kan legge meg til å sove mange steder jeg.. som for eksempel:
- under en badebenk
- i sofakroken
- i en skuff
- i senger
- på gulvet
- i papp esker
- i korger
- oppå dataskjermen
- oppå pulten
- i rene klær
- i godstolen til menneskene
- under et bord (der ingen kan se meg (a) tihi)
- osv.

Jeg heter jo som sagt Tussi, men menneskene har noen rare kallenavn på meg, som: puskelusken, tøtta, pussen, TusiiFrutti, godpusen, kosejenta osv.

Så... Det var litt om meg da :D
Håper du liker min blog også da ^^

også se så nydelig jeg er:
dsc01445

- hilsen Tussi <3